Дуже смачний та ніжний тортик! Спробуйте!
Інградієнти:
час приготування: 50 хв
час випіканія: 20 хв
час охолодження: 2:00
в одній порції 430 ккал
для коржа:
200 г свіжозамороженого листкового тіста,
борошно для посипання
для начинки:
8 г желатину
100 г гіркого шоколаду
50 г шоколаду з присмаком м'яти
4 яєчних жовтки
1 ст. л. цукру
250 мл молока
250 мл вершків
8 г желатину
100 г гіркого шоколаду
50 г шоколаду з присмаком м'яти
4 яєчних жовтки
1 ст. л. цукру
250 мл молока
250 мл вершків
для прикраси:
250 мл жирних вершків
м'ятні цукерки
жовті сливи
листочки м'яти.
250 мл жирних вершків
м'ятні цукерки
жовті сливи
листочки м'яти.
Спосіб приготування:
Тісто розморозити. На посипаному борошном столі розкачати тісто в круглу пластину діаметром 24 см. нагріти духовку до 225 * градусів. Розємну форму обполоснути холодною водою, викласти в неї тісто і в кількох місцях наколоти його виделкою. Випікати 20 хвилин. Корж ввитягнути з форми і дати йому охолонути. Желатин замочити в холодній воді, а шоколад посікти. Жовтки добре добре збити з цукром. Шоколад розтопити в розігрітому молоці, додати жовтки і перемішати. Помішувати 10 хв на водяній бані. Желатин віджати, розчинити в гарячому шоколадному кремі і дати охолонути. Вершки збиту піну і зєднати з напівзастиглою масою. Навколо коржа поставити бортик форми. Корж намазати кремом і поставити в холодильник. Прикрасити цукерками, збитими вершками, сливами і м'ятою.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ торти, щоб дізнатись ще більше рецептів казково смачних тортиків та пляцків!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар