Translate

2013/03/07

Чізкейк з малиною


До вашої уваги рецепт чізкейку з малиною: найпопулярнішого десерту, який усі дуже люблять. Це надзвичайно легкий та смачний десерт, скуштувавши який, ви одразу поринете у спогади про літо!

Інгредієнти:

Для основи нам необхідно:
100 г вершкового масла
1 ч. л олії
100 г  цукру
300 г  печива
Для начинки:
300 г  вершкового масла
100 мл вершків (20% жирності)
100 г  цукру
2 ч. л лимонного соку
400 г малини (для прикраси)

Спосіб приготування:

Розігріваємо духовку до 200С. Подрібнюємо печиво та змішуємо з цукром в великій мисці. Додаємо вершкове масло і перемішуємо до однорідного стану.
Змащуємо форму для випікання маслом. Викладаємо нашу суміш в форму, рівномірно розподіляємо по дну форми. Ставимо в розігріту духовку, випікаємо близько 7-9 хвилин. Потім витягуємо форму і даємо повністю вистигнути, після чого виймаємо нашу основу.
Тепер готуємо начинку: перемішуємо вершковий сир з цукром. В окремій мисці збиваємо міксером вершки з лимонним соком. Обережно додаємо вершки в сирну масу, постійно перемішуючи.
Викладаємо нашу начинку на форму рівномірно розподіляючи по ній. Ставимо в холодильник на 3 години.
Перед подачею на стіл, прикрашаємо малиною.

Ворота - це візитна картка кожного будинку, тому й виглядати вони повинні презентабельно. До вибору воріт слід підходити грунтовно та без поспіху. Ворота Николаев - це відмінний спосіб замовити найкращі ворота по оптимальній ціні. Всі роботи будуть проведені швидко та на належному високому рівні!

Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ торти, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачної випічки!

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар