Найніжніший шоколадний бісквіт, солодкий крем та хрустке бізе з родзинками та горішками - що може бути краще? Простий рецепт до ваших послуг! Цей торт хоче, щоб ви його приготували!
Інгредієнти:
яйця:6-шт;
маргарин:150-г;
цукор:250-г;
сметана:250-г;
цукор:1,5-стак;
борошно:2-стак;
розпушувач:2-ч.л;
какао:3-ст.л
Для крему:
масло:500-г;
жовтки:3-шт;
цукрова пудра:1,5-стак;
какао:2-ст.л
Для бізе:
білки:6-шт;
цукор:1,5-стак;
горіхи:0,5-стак;
родзинки:0,5-стак
Спосіб приготування:
Маргарин розтерти з цукром, додати жовтки і сметану, добре вимішати.
Потім додати борошно, розпушувач і какао.
Все гарно перемішати і спекти два коржі (приблизно 45хв-1 година при 180 градусах).
6 білків збити з цукром, додати горіхи та родзинки і спекти бізе на слабкому вогні (150 градусів) протягом 2-х годин.
Жовтки розтерти з цукром і какао, і заварити на маленькому вогні крем.
Масло розтерти і додати в охолоджений заварний крем. Ретельно перемішати.
Готовий крем розділити на дві частину. Один з коржів намазати першою половиною, зверху покласти бізе, викласти решту крему та накрити другим коржем.
Потім додати борошно, розпушувач і какао.
Все гарно перемішати і спекти два коржі (приблизно 45хв-1 година при 180 градусах).
6 білків збити з цукром, додати горіхи та родзинки і спекти бізе на слабкому вогні (150 градусів) протягом 2-х годин.
Жовтки розтерти з цукром і какао, і заварити на маленькому вогні крем.
Масло розтерти і додати в охолоджений заварний крем. Ретельно перемішати.
Готовий крем розділити на дві частину. Один з коржів намазати першою половиною, зверху покласти бізе, викласти решту крему та накрити другим коржем.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ торти, щоб дізнатись ще більше рецептів казково смачних тортиків та пляцків!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар