Translate

2013/03/26

Грибна Соляночка


Під час посту доводиться забути про м'ясі та рибі. Однак це зовсім не привід для того, щоб всі сім тижнів жувати капустяний лист і морити себе голодом.Предлагаю урізноманітнити ваше обіднє меню грибний Соляночка. Супчик виходить дуже смачний.

Знадобиться:
гриби асорті (у мене мариновані опеньки, гливи, і грузді)

картопля 4шт
морква 1шт
солоні огірки 3шт
цибуля 1шт
оливки і маслини 50гр
лимон
кріп
сіль (за смаком)
олія для смаження
перець (за смаком)

Приготування:
Картоплю нарізати, поставити варити.
Хвилин через 10-15 додати гриби
Цибулю нарізати кубікамі.Морковь натерти на крупній тертці і відправити пассировать з цибулею.
Огірки нарізати кубиками і додати в пасеровку, потомити трохи під кришкою. Відправляємо овочі в каструлю.
Посолити і поперчити за смаком. В кінці готування додати оливки маслини і лимон. Посипати кропом.
Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар