Інгредієнти:
- 0,5 кг свинячого м'яса
- Рослинна олія
- Спеції
- 2 цибулини
- 1 морква
- 5 картоплин
- 150 г шампіньйонів
Приготування:
Гарне друга страва з м'ясом і грибами. Подавати краще в тій посуді, що готувалося.
Ріжемо м'ясо крупними шматочками. М'ясо треба замаринувати. Можете вибрати ваш улюблений маринад. Маринувати 12 годин.
Обсмажуємо м'ясо до рум'яності на 4 столових ложках рослинного масла.
2 цибулини поріжемо чверть кільцями. 1 довгу моркву потріть на тертці.
Очистимо 5-6 шт. картоплі і поріжемо його часточками як для фритюру, але тонше.
На дно дека викладаємо цибулю, потім моркву. Потім викладемо шаром половину картоплі. Посолити і поперчити і посиплемо сухим базиліком.
150-200 г печериць поріжемо часточками і викладемо на картоплю.
Зверху грибів - картопля. Солимо, перчимо і приправляє базиліком.
На картоплю викладаємо м'ясо. Беремо 150 мл готового бульйону або розводимо бульйонний кубик і змішуємо з жиром, в якому смажилося м'ясо і поливаємо жарке.
Загортаємо все у два шари фольги і ставимо в духовку на 1 годину при температурі 200 градусів.
Якщо хочемо, щоб печеня трохи зарум'янилося зверху, розрізаємо фольгу і ставимо в духовку ще на 10-15 хвилин. Готове жарке посипаємо рубаною зеленню. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар