Translate

2013/03/25

Слоєне жарке


Інгредієнти:

- 0,5 кг свинячого м'яса
- Рослинна олія
- Спеції
- 2 цибулини
- 1 морква
- 5 картоплин
- 150 г шампіньйонів

Приготування:



Гарне друга страва з м'ясом і грибами. Подавати краще в тій посуді, що готувалося.

Ріжемо м'ясо крупними шматочками. М'ясо треба замаринувати. Можете вибрати ваш улюблений маринад. Маринувати 12 годин.

Обсмажуємо м'ясо до рум'яності на 4 столових ложках рослинного масла.

2 цибулини поріжемо чверть кільцями. 1 довгу моркву потріть на тертці.

Очистимо 5-6 шт. картоплі і поріжемо його часточками як для фритюру, але тонше.

На дно дека викладаємо цибулю, потім моркву. Потім викладемо шаром половину картоплі. Посолити і поперчити і посиплемо сухим базиліком.

150-200 г печериць поріжемо часточками і викладемо на картоплю.

Зверху грибів - картопля. Солимо, перчимо і приправляє базиліком.

На картоплю викладаємо м'ясо. Беремо 150 мл готового бульйону або розводимо бульйонний кубик і змішуємо з жиром, в якому смажилося м'ясо і поливаємо жарке.

Загортаємо все у два шари фольги і ставимо в духовку на 1 годину при температурі 200 градусів.

Якщо хочемо, щоб печеня трохи зарум'янилося зверху, розрізаємо фольгу і ставимо в духовку ще на 10-15 хвилин. Готове жарке посипаємо рубаною зеленню. Смачного!





Немає коментарів:

Дописати коментар