Котлети, приготовлені таким способом, виходять супер соковитими, смачними, з апетитною поджаристой скоринкою. Спробуйте!
Інгредієнти:
куряче м'ясо без кісток (філе або з стегенця) 250 г
лісові відварені гриби 80 г
1 цибулина
1 яйце (в мене 2 жовтки)
1 ст л борошна (або крохмалю)
2 ст л сметани (майонезу)
сіль і перець за смаком
олія соняшникова для смаження.
Приготування:
Беремо м'ясо й ріжемо маленькими шматочками.
Гриби (відварені) також ріжемо невеликими шматочками.
Цибулину порізати маленьким кубиком і обсмажити. Остудити.
Змішуємо всі інгредієнти. Солимо і перчимо до смаку. Перемішуємо ложкою.
Приберемо «тісто» для котлет в холод на 30 хв. Потім розігріваємо олію і ложкою викладаємо масу на сковороду у вигляді оладок.
Смажимо котлетки під кришкою на повільному вогні до золотистої скоринки з 2х сторін.
Наші соковиті котлети з лісовими грибами готові. На гарнір можна подати картопляне пюре або овочі.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар