Канапе з гостринкою - те, чого не вистачає на вашому столі. Вона порадує вашу родину оригінальним смаком та стане справжнього окрасою звичайного буднього дня!
Інгредієнти:
хліб чорний
майонез
часник
шпроти
сир твердиймайонез
часник
шпроти
олія для смаження
Спосіб приготування:
1. Хліб ріжемо на скибочки та обсмажуємо в олії на сковорідці до скоринки.
2. Часник вичавлюємо через прес.
3. Змішуємо майонез з часником.
4. Тремо сир на мілкій тертці.
5. На кожну скибочку викладємо трішки часникового майонезу, кладемо 2 шпротинки та посипаємо тертим сиром.
2. Часник вичавлюємо через прес.
3. Змішуємо майонез з часником.
4. Тремо сир на мілкій тертці.
5. На кожну скибочку викладємо трішки часникового майонезу, кладемо 2 шпротинки та посипаємо тертим сиром.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Закуски, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних гарячих та холодних закусок!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар