Золотиста хрустка скоринка, усередині тушковані грибочки. Дуже смачно і легко! Грибочки просочують картоплю ароматом, скоринка виходить хрустка і тоненька! Пара кульок з соусом - відмінний варіант на обід.
Інгредієнти:
картопля
печериці
морква
зелень
цибуля ріпчаста
спеції
олія рослинна
печериці
морква
зелень
цибуля ріпчаста
спеції
олія рослинна
Спосіб приготування:
1. Для початку тушкуємо грибочки з цибулею та морквою.
2. На кожну кульку знадобиться приблизно столова ложка грибочків.
3. Відварюємо картоплю до м'якого стану.
4. Товчемо картопельку.
5. Споліскуємо руки холодною водою, ліпимо з картоплі коло і вкладаємо начинку, потім закриваємо так, щоб вийшла кулька.
6. Коли всі кульки готові ховаємо їх у морозильну камеру на 30 хвилин.
7. Холодні кульки ставимо в розігріту духовку до скоринки.
8. Результат - картопляні кульки з рум'яною скоринкою і дуже ніжною начинкою.
2. На кожну кульку знадобиться приблизно столова ложка грибочків.
3. Відварюємо картоплю до м'якого стану.
4. Товчемо картопельку.
5. Споліскуємо руки холодною водою, ліпимо з картоплі коло і вкладаємо начинку, потім закриваємо так, щоб вийшла кулька.
6. Коли всі кульки готові ховаємо їх у морозильну камеру на 30 хвилин.
7. Холодні кульки ставимо в розігріту духовку до скоринки.
8. Результат - картопляні кульки з рум'яною скоринкою і дуже ніжною начинкою.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Другі страви, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних гарячих та холодних других страв!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар