Translate

2013/03/18

Медовий бісквіт



Дуже смачний ніжний бісквіт, в міру пахне медом, тане в роті! Відмінно піднімається, не обпадає, немає шапки, і максимально простий в приготуванні!


Інгредієнти:

- Яйця 6 шт,
- Цукор 160 гр,
- Мед 2 ст л,
- Борошно 190 гр.



Приготування:

Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин. В обсязі збільшитися повинно рази в 4 приблизно!
Потім акуратно всипаємо борошно і перемішати знизу вгору. Випікати при Т 170-180С. Готовність визначаємо шпажкою. Остуджуємо у формі!

- Альтернативний спосіб приготування: -

Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин. В обсязі збільшитися повинно рази в 4 приблизно! Потім акуратно всипаємо борошно і перемішати знизу вгору.

Тісто вилити у форму, застелену папером для випічки. Не забудьте прямо перед випічкою крутонути в яку-небудь сторону пару раз (щоб поверхня була рівною). Випікати в розігрітій до 170-180С духовці. Готовність визначаємо шпажкою. Остуджуємо у формі!

Потім проводимо ножем уздовж стінок і викладаємо бісквіт на стіл. Розрізати корж на 3 частини. Перемазати шкіри вареним згущеним молоком (можна згущене молоко збити з вершковим маслом (150 г) або зі сметаною).
Верхній корж не треба мазати кремом. Його заллємо шоколадною глазур'ю і в центр насипу трохи горіхів. Чекати просочення не потрібно, можна їсти відразу. Смачного!










Немає коментарів:

Дописати коментар