Translate

2013/03/16

КУРКА ХЕ


Інгредієнти:

1 куряча грудка
2-3 шт болгарських солодких перців (красивіше якщо різнокольоровий)
1 велика цибулина
ростить. масло, оцет, сіль, 0,5 ч л червоний гіркий і 1/3 ч л чорного меленого перцю, 1 ст л приправи для корейської моркви (гостра), 1 ст. л. томатної пасти (пропорції приправ написала приблизно-я роблю "на око"-все залежить наскільки вам подобається гостреньке)



Приготування:

Курку відварити і остудити. (В оригіналі м'ясо не вариться, але як то я не ризикую своє сімейство сирої куркою годувати ...)
Перець і цибулю порізати соломкою і додати грудку, яку можна нарізати соломкою або, як я нарвати по волокнах на шматочки.
Для заправки в сотейник або сковороду налити 0.5 стак. ростить. масла і 2 ст. л. оцту, поставити на вогонь і, постійно помішуючи, додати приправи і сіль за смаком, як закипить покласти томатну пасту і трохи прогріти.
Салат залити гарячою заправкою і добре перемішати. Поставити, щоб просочився. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар