Інгредієнти:
~ 1,2 кг. курячого фаршу
4 скибочки білого батона без кірки
150 мл. молока
1 яйце
1 цибулина
500 гр. свіжих грибів (я використовувала білі, можна взяти будь-які інші за своїм смаком). Думаю, можна цілком спробувати і з маринованими.
2-3 зубчики часнику
пучок петрушки
сіль
рослинне. олія для обсмажування грибів
щіпка чорного меленого перцю (факультативно)
Приготування:
1. Цибулю і гриби ріжемо на шматочки, підсмажуємо на сковороді з раст. маслом до готовності.
2. Хліб добре розмочуємо в молоці близько 10-15 хвилин, злегка віджимати, додаємо у фарш, ретельно перемішуємо, щоб шматочків хліба не залишилося.
3. Додаємо яйце, сіль, перець, все добре перемішуємо. Викладаємо половину фаршу в форму (я використовувала силіконову 23 см.), розрівнюємо. На нього викладаємо гриби з цибулею. Зверху - другу половину фаршу.
4. Накриваємо форму кришкою або фольгою і ставимо в розігріту до 200 С духовку.
5. Запікаємо 30 хвилин. Потім прибираємо фольгу і печемо ще 10 хвилин. Виймаємо з духовки, перевертаємо на блюдо і посипаємо рубаною петрушкою.
Немає коментарів:
Дописати коментар