Вам буде потрібно:
2 курячі грудки без кісток і без шкіри
1/2 склянки панірувальних сухарів
1 столова ложка сушеного орегано
1 столова ложка сушеного базиліка
1 столова ложка сушеного тимьяна
2 чайні ложки солі
1 чайна ложка меленого чорного перцю
2 столові ложки оливкової олії
2 склянки томатного соусу
120 г свіжої моцарелли, тонко нарізаної
2 столові ложки тертого пармезану
Як готувати:
1. Розігрійте духовку до 260С.
2. Змішайте зелень, сіль, перець, панірувальні сухарі в неглибокій тарілці. Обваляйте курячі грудки в суміші і струсіть надлишки.
3. Нагрійте оливкову олію у великій жаростійкої сковороді на середньому вогні. Додайте курку і обсмажити до коричневого кольору, близько 3 хвилин з кожного боку. Зніміть сковороду з вогню.
4. Викладіть томатний соус навколо курки. Посипте пармезан на кожну курячу грудку. Покладіть зверху скибочки моцарели.
5. Випікайте, покривши фольгою, протягом 10 хвилин, а потім зніміть фольгу і ще 5 хвилин, поки сир не розплавиться і курча не буде готовий.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар