Вам буде потрібно:
Часник 1 голівка
Олія маслинова 1-2 ст.л.
Паста 400 г
Томатне пюре 200 г
Вершки 20% 300 мл
Сіль, суміш перців за смаком
Морепродукти набір 500 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Як готувати:
1. Зваріть пасту у великій кількості води до стану аль денте.
2. Поки вариться паста, на розігрітому оливковому маслі обсмажте дрібно нарізані часник і цибулю.
3. Додайте розморожений і добре віджатий морський коктейль і обсмажте ще 5 хвилин.
4. Додайте томатне пюре, посоліть і поперчіть за смаком. Готуйте ще кілька хвилин.
5. Додайте до соусу вершки, перемішайте, дайте повільно поваритися 1-2 хвилини і додайте в соус креветки. Через 1 хвилину соус готовий.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар