Translate

2013/03/16

Запечені картопляні часточки


Вам буде потрібно:

4 середньо-великих картоплини
¼ чашки оливкової олії
¼ чайної ложки морської солі
¼ чайної ложки часникового порошку
¼ чайної ложки паприки
¼ чайної ложки чорного перцю
2 столові ложки нарізаних свіжого листя петрушки
¼ чашки тертого сиру пармезан

2 чашки кубиків льоду

Як готувати:

1. Розігрійте духовку до 230С. Ретельно вимийте (якщо хочете, можна почистити) і наріжте картоплю на дольки.

2. Покладіть картоплю в миску з водою і додайте 2 чашки кубиків льоду. Залиште на 30 хв, потім висушіть паперовими рушниками.

3. Змішайте ¼ чайної ложки солі, ¼ чайної ложки часникового порошку, ¼ чайної ложки паприки і ¼ чайної ложки чорного перцю у великій щільному пакеті із застібкою. Додайте картоплю і добре струсіть. Потім додайте ¼ чашки оливкової олії в пакет і знову потрясіть, поки картопля не покриється сумішшю.

4. Застеліть лист для випічки пергаментним папером. Викладіть картопляні часточки і випікайте протягом 30-35 хвилин, поки картопля не стане коричневим і хрустким.

5. Поки картопля запікається, подрібніть 2 столові ложки свіжої петрушки і натріть ¼ чашки сиру пармезан. Змішайте у великій мисці.

6. Зніміть картопля з листа і покладіть в суміш сиру і петрушки, перемішайте.

Смачного!









Немає коментарів:

Дописати коментар