Вам буде потрібно:
Паприка мелена - 3 чайної ложки
Рослинна олія - 20 мл
Грейпфрут - 1 шт
Сіль - ¼ чайної ложки
Курка (1,8 кг) - 1 шт
Як готувати:
1. Паприку змішати з маслом і нанести на курку, посолити.
2. Грейпфрут розрізати на 4 частини, начинити їм курку, що залишиться покласти поруч за півгодини до кінця запікання.
3. Запікати при 170 градусах - з розрахунку 50 хвилин на
кілограм курки.
Якщо курка після запікання буде зберігатися, краще прибрати грейпфрут в іншу ємність від неї, так як його шкірка зробить м'ясо курки гіркуватим після охолодження.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар