Translate

2013/03/16

Бісквітне печиво савоярді


Вам буде потрібно:

Яйце - 3 шт
Цукор - 100 г
Борошно - 90 г
сіль
Вершкове масло - 20 г
Цукрова пудра - 30 г

Як готувати:

1. Для приготування савоярді дуже
важливо, щоб тісто було густим і повітряним. У мисці збити білки в міцну піну.

2. Жовтки і 75 г цукру збити в піну.

3. Поступово додавати 75 г просіяного борошна, перемішати, посолити. Обережно додати збиті білки до жовткова масі, перемішати.

4. Духовку розігріти до 150 ° С. Деко змастити маслом і присипати борошном. Кондитерський шприц заповнити тестом (діаметр отвору приблизно 14 мм). Видавити на деко палички довжиною 10 см.
Замість кондитерського шприца можна скористатися чистим поліетиленовим пакетом. Потрібно заповнити його тестом і відрізати куточок потрібного розміру. Цукрову пудру змішати з цукром, що залишився. Половиною цієї суміші посипати печиво.

5. Почекати 10 хв., Поки цукор розчиниться, і посипати печиво решті цукрової сумішшю. Почекати 2 хв. і поставити в духовку. Випікати печиво до золотистого стану.

Смачного!







Немає коментарів:

Дописати коментар