Translate

2013/03/16

Риба в картопляній скоринці


Вам буде потрібно:

4 тушки тілапії (або іншої білої риби, наприклад, тріски, пікші і т.д.)
2 яйця
4 картоплини
2 ст. л. борошна + борошно для обвалювання
соняшникова олія
сіль

Як готувати:

1. Картоплю тремо на крупній тертці.
Віджимаємо руками, щоб пішла зайва волога.

2. Додаємо яйця, борошно, сіль і перемішуємо.

3. Тушки тілапії обвалюють з двох сторін у борошні.

4. З двох сторін притискаємо до риби картопляну масу. Акуратно кладемо рибу на сковорідку з розігрітим маслом. Смажимо на середньому вогні.

5. Коли з одного боку корочка підрум'яниться, перевертаємо на іншу. Зменшуємо вогонь і смажимо до готовності.

Смачного!






Немає коментарів:

Дописати коментар