Вам буде потрібно:
4 тушки тілапії (або іншої білої риби, наприклад, тріски, пікші і т.д.)
2 яйця
4 картоплини
2 ст. л. борошна + борошно для обвалювання
соняшникова олія
сіль
Як готувати:
1. Картоплю тремо на крупній тертці.
Віджимаємо руками, щоб пішла зайва волога.
2. Додаємо яйця, борошно, сіль і перемішуємо.
3. Тушки тілапії обвалюють з двох сторін у борошні.
4. З двох сторін притискаємо до риби картопляну масу. Акуратно кладемо рибу на сковорідку з розігрітим маслом. Смажимо на середньому вогні.
5. Коли з одного боку корочка підрум'яниться, перевертаємо на іншу. Зменшуємо вогонь і смажимо до готовності.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар