Інгредієнти:
• 600г курячого філе
• 750г курячого бульйону
• 300г різаних або цілих стерилізованих печериць MIKADO
• 250г рису
• 250г зеленого горошку MIKADO
• 250г стручкової квасолі
• 1 цибулина
• 70 мл томатної пасти MIKADO
• 6 ст.л. оливкової олії MIKADO
• 0,25 ч.л. шафрану
• сіль, перець - за смаком
Приготування:
1. Філе промийте і поріжте шматочками. Злийте рідину зі
стерилізованих печериць. Цибулю подрібніть.
2. Розігрійте в сковороді оливкову олію. Викладіть цибулю, смажте до прозорості, додайте до нього куряче філе, а через 3 хвилини - шампіньйони. Додайте нарізану кубиками моркву, горошок і квасоля, злегка обсмажте.
3. Розігрійте і доведіть до кипіння бульйон, влийте в сковороду. Перемішайте його з м'ясом і овочами і додайте томатну пасту.
4. Готуйте протягом 20 хвилин, потім всипте промитий рис, накрийте кришкою і тушкуйте ще 20 хвилин до повної готовності рису. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте шафран. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар