Translate

2013/03/14

Печеня в горщиках


Необхідні продукти:

   • 400г яловичини;
   • 800г картоплі;
   • 4шт печериці;
   • 100г капусти білоголової;
   • 1 морква;
   • 1 цибулина;
   • 2 зубчики часнику;
   • 1 помідор;
   • 12 столових ложки майонезу;
   • сир 200г;
   • керамічні горщики (інгредієнти вказані на 4 горщика).

Спосіб приготування:

Ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо на рослинному маслі яловичину, солимо і перчимо її до смаку, розкладаємо в однаковій кількості по чотирьох горщикам.

Шаткуємо капусту і обсмажуємо її на рослинній олії.


Розкладаємо по горщикам.
Обсмажуємо нарізану на невеликі кубики картоплю.
Викладаємо її третім шаром.
Нарізаємо і обсмажуємо цибулю, моркву, часник і шампіньйони.
Викладаємо на картоплю.
У кожен горщик кладемо по два кружечка помідора.
Змащуємо помідори майонезом і засипаємо сиром.
У склянці з окропом розчиняємо половину столової ложки солі і розливаємо в рівній кількості по чотирьох горщикам, після чого ставимо печеню в розігріту духовку приблизно на годину.

Готова страва порадує зухвалим запахом печені і вабитиме запеченою рум'яною сирною скоринкою.

Смачного!








Немає коментарів:

Дописати коментар