Необхідні продукти:
• 400г яловичини;
• 800г картоплі;
• 4шт печериці;
• 100г капусти білоголової;
• 1 морква;
• 1 цибулина;
• 2 зубчики часнику;
• 1 помідор;
• 12 столових ложки майонезу;
• сир 200г;
• керамічні горщики (інгредієнти вказані на 4 горщика).• 800г картоплі;
• 4шт печериці;
• 100г капусти білоголової;
• 1 морква;
• 1 цибулина;
• 2 зубчики часнику;
• 1 помідор;
• 12 столових ложки майонезу;
• сир 200г;
Спосіб приготування:
Ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо на рослинному маслі яловичину, солимо і перчимо її до смаку, розкладаємо в однаковій кількості по чотирьох горщикам.
Шаткуємо капусту і обсмажуємо її на рослинній олії.
Розкладаємо по горщикам.
Обсмажуємо нарізану на невеликі кубики картоплю.
Викладаємо її третім шаром.
Нарізаємо і обсмажуємо цибулю, моркву, часник і шампіньйони.
Викладаємо на картоплю.
У кожен горщик кладемо по два кружечка помідора.
Змащуємо помідори майонезом і засипаємо сиром.
У склянці з окропом розчиняємо половину столової ложки солі і розливаємо в рівній кількості по чотирьох горщикам, після чого ставимо печеню в розігріту духовку приблизно на годину.
Готова страва порадує зухвалим запахом печені і вабитиме запеченою рум'яною сирною скоринкою.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар