Translate

2013/03/14

Пельмені Сибірські


Інградієнти:
900 г м'яса (3 частини яловичини, 
2 частини жирної свинини, 
1 частина баранини), 
2 великі цибулини, 
150 мл. молока,
 сіль, 
перець.

Спосіб приготування:

1. Шматочки м'яса разом із цибулею пропустіть через м'ясорубку.
2. До фаршу додайтесіль, чорний мелений перець, кип'ячене молоко і перемішайте.
3. Додаючи муку, воду та сіль замісіть тісто.
4. Варітьпельмені в підсоленій воді при слабкому кипінні протягом 10-12 хв. поки не спливуть.
5. Подавайтедо столу з розтопленим вершковим маслом або сметаною.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар