Translate

2013/03/14

Кролик тушкований з грибами і картоплею


Інградієнти:
1 кролик, 
250 гр. бекону, 
400 гр. шампіньйонів, 
2 цибулини, 
5 - 6 великих картоплин, 
300 мл. бульйону, 
1,5 ст. ложки борошна,
 вершкове масло, 
олія,
 сіль,
 перець, 
орегано.


Спосіб приготування:

1.Випатраного кролика поріжте порційними шматочками і обсмажте в олії.
2.Беконі цибулю, нарізані кубиками,обсмажте до золотистого кольору.
3. Гриби поріжте шматочками, теж обсмажте разом із цибулею і беконом.
4. Борошно обсмажте в 1 ст. ложці вершкового масла, вилийте до бульйону, посоліть, поперчіть, додайте орегано і проваріть протягом кількох хвилин.
5. У гусятницю викладіть шматки кролика.
6. Бекон з цибулею, гриби і картоплю, порізанікубиками, залийте соусом і тушкуйте на маленькому вогні близько 1 год.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар