Інградієнти:
1 кролик,
250 гр. бекону,
400 гр. шампіньйонів,
2 цибулини,
5 - 6 великих картоплин,
300 мл. бульйону,
1,5 ст. ложки борошна,
вершкове масло,
олія,
сіль,
перець,
Спосіб приготування:
1.Випатраного кролика поріжте порційними шматочками і обсмажте в олії.
2.Беконі цибулю, нарізані кубиками,обсмажте до золотистого кольору.
3. Гриби поріжте шматочками, теж обсмажте разом із цибулею і беконом.
4. Борошно обсмажте в 1 ст. ложці вершкового масла, вилийте до бульйону, посоліть, поперчіть, додайте орегано і проваріть протягом кількох хвилин.
5. У гусятницю викладіть шматки кролика.
5. У гусятницю викладіть шматки кролика.
6. Бекон з цибулею, гриби і картоплю, порізанікубиками, залийте соусом і тушкуйте на маленькому вогні близько 1 год.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар