Translate

2013/03/14

М'ясна лазанья


Хочу поділитись чудовим рецептом домашньої ситної лазаньї. Звучить екзотично - спробуйте влаштувати маленьку Італійську вечірку в себе на кухні - Ви не пошкодуєте!

Інградієнти:

борошно:400-г;
цибуля:1-шт;
яйця:2-шт;
фарш:400-г;
гриби:200-г;
помідори:5-шт;
сир:200-г;
кетчуп

Спосіб приготування:

Для початку потрібно приготувати листи для лазаньї. Для цього збиваємо яйця з дрібкою солі і додаємо просіяне борошно. Тісто вимішуємо довго, інакше воно буде недостатньо пластичним. Отриманий шмат ріжемо на маленкі шматочки і розкуочуємо в тоненькі пластиночки, ножем надаємо їм форми прямокутника. Присипемо зверху борошном і залишимо на годину підсихати під рушником.
Фарш(я брала три різні види - вийшло дуже смачно:курячий, свинний та з яловичини) підсмажуємо на сковорідці разом з дрібно нарізаною цибулькою.
Гриби ріжемо не надто мілко і також підсмажуємо(але окремо від фаршу).
Помідори ріжемо тоненькими кільцями.
Сир тремо на крупній тертці.
Пластини відварюємо 2 хвилини у підсоленій воді, підсушуємо.
На змазане маслом деко викладаємо шарами:
-пластини з тіста
-фарш
-пластини
-гриби
-пластини
-фарш
-пластини
-помідори
-сир
Кожен шар змащуємо кетчупом і відправляємо у духовку на 10-15 хв.
Ароматна домашня лазанья - готова!

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар