Translate

2013/03/13

Персиковий мус


Надзвичайно смачний десерт - це персикове суфле. Нам залишається сказати тільки одне - це потрібно обов'язково спробувати!

Інградієнти:

     персикове желе в порошку 2 пакети по 50г (можна полуничне, малинове)
     концентроване молоко 1 банка 320г (банки як згущене але несолодке)
     цукрова пудра 2 ст.л.


Спосіб приготування:

1. Розвести желе, але кількість води повинна бути в 2 рази менше, ніж за інструкцією (на 100г желе має бути 500мл води, ми замочуємо в 250мл води). Даємо охолонути, прибираємо в морозилку зовсім на трохи (3-5 хвилин), желе має прихопився тільки трошки - гойдатись, але бути ще рідким
2. Холодне концентроване молоко збити з цукровою пудрою, обсяг повинен збільшитися в 2 рази
3. В підготовлене напівзастигле желе тонкою цівкою вливати збите молоко і продовжувати збивати, повинна виходити пишна піна
4. По порційних формочках (наприклад келихах), розлити мус і поставити в холодильник застигати на 1-2 години.

Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Мармелад та муси, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних десертів!

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар