Translate

2013/03/13

Вершковий сир з білим шоколадом


Нескладний у приготуванні десерт. Білий шоколад надає цього сирному десерту особливий шарм. Ніжно, не надто солодко, вишукано.

Інградієнти:

     сир 1,8% 400г (в пачці, але кремоподібний, без крупинок)
     білий шоколад 100г
     вода 100г
     желатин 5г

Спосіб приготування:

Замочити желатин в холодній воді на час по інструкції. Розвести до кінця на водяній бані або в мікрохвильовій печі (300Вт на 1-2 хвилину, помішувати через 30 сек)
2. Шоколад поламати на маленькі шматочки і розтопити в мікрохвильовці (400-600Вт, на 2-4 хвилини, постійно діставати і перемішувати). Тут потрібна вправність: контролювати і не перепекти шоколад!
3. Збити сир з желатиновою сумішшю і швидко вмішати шоколад.
4. Розкласти по формах (силіконовим) і поставити застигати в холодильник.

Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Мармелад та муси, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних десертів!

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар