Нескладний у приготуванні десерт. Білий шоколад надає цього сирному десерту особливий шарм. Ніжно, не надто солодко, вишукано.
Інградієнти:
сир 1,8% 400г (в пачці, але кремоподібний, без крупинок)
білий шоколад 100г
вода 100г
желатин 5г
білий шоколад 100г
вода 100г
желатин 5г
Спосіб приготування:
Замочити желатин в холодній воді на час по інструкції. Розвести до кінця на водяній бані або в мікрохвильовій печі (300Вт на 1-2 хвилину, помішувати через 30 сек)
2. Шоколад поламати на маленькі шматочки і розтопити в мікрохвильовці (400-600Вт, на 2-4 хвилини, постійно діставати і перемішувати). Тут потрібна вправність: контролювати і не перепекти шоколад!
3. Збити сир з желатиновою сумішшю і швидко вмішати шоколад.
4. Розкласти по формах (силіконовим) і поставити застигати в холодильник.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Мармелад та муси, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних десертів!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар