інгредієнти:
200г курячого філе
200г шинки
3 половинки болгарського перцю (½ червоного, ½ жовтого, ½ зеленого)
200г консервованих лисичок (можна замінити опеньками або печерицями)
200г консервованих ананасів
30г волоських горіхів
30г родзинок
майонез
Приготування:
1. Куряче філе відварити, остудити і нарізати соломкою.
2. Шинку і перець також нарізати соломкою.
3. Ізюм на 5 хвилин залити окропом, після - зцідити воду.
4. З грибів зцідити рідину. Великі - нарізати соломкою, маленькі залишити цілими.
5. Ананаси нарізати невеликими шматочками.
6. Волоські горіхи злегка обсмажити, після - дрібно порубати ножем.
7. Всі інгредієнти перемішати і заправити майонезом.
Немає коментарів:
Дописати коментар