Translate

2013/03/18

Піца, яка зводить з розуму


Інгредієнти:

Для тіста нам знадобиться
1. 500г борошна
2. ½ - 1 склянка води
3. 100гр сл масло
4. Щіпка солі
5. Дрібка цукру

Для начинки нам знадобиться
1. 4 помідори
2. 2 баклажани

3. 1 болгарський перець
4. 2 цукіні маленького розміру
5. 300 гр сиру

Для соусу нам знадобиться
1. 200 гр сметани
2. 100 гр ст.л рослинного масла
3. 1 ч.л. асафетиди
4. 1 ч.л. куркуми
5. 3 ст. ложки суміші «прованські трави» *
Приправа «прованські трави» продається практично у всіх супермаркетах нашого міста. Але якщо ви все ж не знайшли її, замініть на поєднання, в розмірі 1:1, спеції Базилік і Орегано.

Приготування:

Розгортає тісто і ставимо в духовку на 15-2 хв
Готуємо Соус. Можна приготувати заздалегідь, але важливо, щоб до моменту заливання він був гарячим, тобто потім його потрібно буде нагріти. Змішуємо інгредієнти і варимо 2-3 хвилини.
Обсмажуємо баклажани на олії до золотистої скоринки.
І також обсмажуємо кабачки.
Дістаємо з духовки нашу основу і змащуємо соусом, зверху викладаємо кабачки і баклажани.
Зверху посипаємо болгарським перцем.
Поливаємо соусом і ставимо в духовку на 5-7мінут.
Дістаємо з духовки і викладаємо зверху помідоркі.
Поливаємо соусом.
І посипаємо сиром.
Запікаємо кілька хвилин у духовці і готово.

Автор рецепту - Катерина Дорохова










Немає коментарів:

Дописати коментар