Translate

2013/03/18

Форель під часниковим соусом, запечена на картопляній "подушці"


Інгредієнти (на 4 порції):
- форель
- картопля
- вершки
- часник
- борошно
- морква
- цибуля
- Вершкове і рослинне масло
- Спеції (сіль, суміш перців, лавровий лист)

Приготування:


Спочатку готуємо соус. У сотейнику розтопити вершкове масло. Пару хвилин потім у ньому дрібно нарізаний часник, щоб він віддав свій аромат. Додати столову ложку борошна, злегка обсмажити і додати вершки, інтенсивно помішуючи. Як тільки соус загусне, додайте трохи кип'яченої води і спеції: сіль, лавровий лист і суміш перців. Доведіть соус до кипіння, вимкніть і накрийте кришкою.
Потім обсмажуємо натерту моркву з цибулею.

Картоплю нарізаємо кружечками середньої товщини. Укладаємо у форму, додаємо сіль, перець і трохи рослинного масла. Зверху на картоплю викладаємо рибу, злегка присолити її, на рибу моркву з цибулею і зверху викладаємо часниковий соус.
Запікається риба 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.

Автор рецепту - Юлія Шнайдт










Немає коментарів:

Дописати коментар