Ця страва обов’язково припаде до душі істинним риболовам і тим хто любить почастувати себе смачненькою рибкою. Лише подивіться який витвір кулінарного мистецтва можна приготувати зі свого багатого улову.
Інгредієнти:
2 цибулини
1 морква
1 яйце
1 ст. л вершкового масла
2 ст. л оливкової олії
2 часточки часнику
250 гр хліба (батон або будь-яка булочка)
100 мл молока
зелень петрушки
сіль
чорний перець
Спосіб приготування:
Очищаємо коропа від луски, видаляємо жабри, робимо надріз по всій довжині біля хребта і видаляємо спинний плавник.
Вирізаємо усю м’якоть з хребта, залишаємо лише декілька міліметрів м'яса на шкірі риби.
Рибу промиваємо, натираємо сіллю та перцем і залишаємо на 10 хвилин.
Пропускаємо через м'ясорубку м'ясо коропа, замочений в молоці хліб та цибулю. В отриманий фарш додаємо одне яйце, вершкове масло, подрібнену моркву та часник. Фарш дуже добре перемішуємо, відбиваємо його декілька хвилин і починаємо наповнювати ним шкіру коропа.
Деко змащуємо оливковою олією, кладемо порізану на кільця цибулю (вона виконуватиме роль подушки, щоб короп не пригорів.
Ставимо деко у добре розігріту до 200 С духовку на 40 хвилин.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Другі страви, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних гарячих та холодних других страв!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар