Ніжний полунично-вершковий десерт розбудить найпалкіші почуття. Зробіть завтрашній день солодким, приготувавши такі чудові тістечка у вигляді сердечок!
Інградієнти:
500 г полуниці
1/2 склянки цукру (100 г)
1 ст.л лимонного соку
1/8 ч.л солі
1 коробочка вершків 38% (250 мл)
1 ст.л цукру
1/2 склянки цукру (100 г)
1 ст.л лимонного соку
1/8 ч.л солі
1 коробочка вершків 38% (250 мл)
1 ст.л цукру
Полуницю миємо, видаляємо листочки.
Кладемо в миску полуницю, сік, цукор і сіль все змелюється в блендері.
Відливаємо 1/2 склянки полуничної маси.
Решту масу розливаємо по формах заповнюючи на 3-4 мм.
Ставимо в морозильну камеру на 30 хвилин.
Збиваємо вершки з 1 ст.л цукру до стану крему.
Додаємо решту полуничної маси і за допомогою лопатки акуратно з'єднуємо разом до однорідності.
Дістаємо формочки викладаємо зверху збиті вершки, розрівнюємо.
Ставимо в морозильну камеру на 2-4 години.
Кладемо в миску полуницю, сік, цукор і сіль все змелюється в блендері.
Відливаємо 1/2 склянки полуничної маси.
Решту масу розливаємо по формах заповнюючи на 3-4 мм.
Ставимо в морозильну камеру на 30 хвилин.
Збиваємо вершки з 1 ст.л цукру до стану крему.
Додаємо решту полуничної маси і за допомогою лопатки акуратно з'єднуємо разом до однорідності.
Дістаємо формочки викладаємо зверху збиті вершки, розрівнюємо.
Ставимо в морозильну камеру на 2-4 години.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар