Translate

2013/03/12

Салат Черепашка


Інградієнти:

Яйця - 4шт.
М'ясо куряче (копчене) - 150гр.
Цибуля-порей - 1 шт.
Яблука - 2 шт.
Сир - 100 гр.
Волоські горіхи - 150 гр.
Листя салату – 5шт.

Спосіб приготування:

Блюдо викладемо листям салату, а на них шарами викладемо інгредієнти.
1 шар - білки яєць натерті на тертці.
2 шар - дрібно порізане копчене м'ясо.
3 шар - майонез.
4 шар - цибуля-порей нарізана кільцями.
5 шар - натерті на тертці яблука (краще кислі).
6 шар - майонез.
7 шар - тертий сир.
8 шар - жовтки.
9 шар - майонез.
10 шар - подрібнений волоський горіх.
З яйця робимо голову для черепахи. Ніжки - з половинок волоського горіха. Майонезом малюємо сіточку і прикрашаємо колечками з лука.

Салат «Черепаха» готовий.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар