Прекрасний свіжий салат, який втілює в собі ідеальні поєднання. Салат з курки, винограду, стебла селери і волоських горіхів - дуже корисний і стане чудовим ланчем або закускою. Спробуйте приготувати його з цього простим рецептом - він не займе багато часу, зате принесе багато користі для вашого організму. І не забувайте, що корисне обов'язково має бути смачним.
Інгредієнти:
450 г відварених курячих грудок
3/4 склянки волоських горіхів
2 чашки червоного винограду без кісточок
3 стебла селери
1 стакан майонезу, краще домашнього або хоча б навпіл зі сметаною
4 ч.л. яблучного оцту
5 ч.л. меду
2 ч.л. маку
сіль і мелений перець за смаком
листя зеленого салату для прикраси
Приготування:
Курячі грудки відварити до готовності, остудити в бульйоні. Нарізати відварене куряче м'ясо кубиками.
Волоські горіхи поламати на невеликі шматочки. Виноград розрізати навпіл. Селера тонко нарізати.
Для соусу в мисці змішати майонез, оцет, мед, мак, сіль і перець. Цей соус може зберігатися в холодильнику близько двох днів - так що його можна зробити заздалегідь.
Перемішати всі інгредієнти і заправити соусом. Подавати салат на аркуші зеленого салату.
Немає коментарів:
Дописати коментар