Салат з помідорами та моцарелою є дуже простим у приготуванні, надзвичайно корисним і смачним. Свіжі овочі в поєднанні з ніжним смаком сиру створюють шалений фурор смаку, кольорів та вражень.
Інгредієнти:
300 гр моцарели
300 гр помідорів
2 ст. л бальзамічного оцту
листя базиліку
6 ст. л оливкової олії
сіль
чорний перець
Спосіб приготування:
1. Баклажани нарізаємо кільцями. Кладемо на форму для випікання застелену фольгою, змащуємо їх оливковою олію, соми та перчимо.
2. Ставимо форму в обігріту до 200 С духовку на 20 хвилин, поки баклажани не стануть м'якими і покриються золотавою скоринкою.
3. Помідори та моцарелу нарізаємо кільцями.
4. Для заправки змішуємо оцет з оливковою олією, сіллю та перцем.
5. Кладемо овочі на велику тарілку, посипаємо листям базиліка та поливаємо заправкою.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ Салати, щоб дізнатись ще більше цікавих рецептів смачних салатиків!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар