Класика - завжди добре, побалуйте себе наваристою солянкою!
Вам буде потрібно (на 3 літри):
300 - 500 г яловичини
близько п'яти видів різних м'ясних делікатесів загальною вагою близько 300 - 500 гр
150 г цибулі
200 г солоних огірків
4 - 5 ст.л. томатної пасти
3 ст.л. каперсів
чорний перець
3-4 лаврових листки
рослинна олія
лимон
зелень
маслини або оливки
Як готувати:
1. Ставимо варити м'ясо. Бульйон для солянки правильний - повинен бути міцний, насичений. Але, якщо для вас це занадто - то можна зварити бульйон з невеликого шматочка з кісточкою, а такий міцний бульйон розбавити водою.
2. Нарізаємо відварне м'ясо, шинку, ковбасу та сосиски тонкими скибочками.
3. Солоні огірки нарізати навскоси у вигляді ромбів або тонких смужок.
4. Нашаткувати кільцями ріпчасту цибулю.
5. Спасерувати цибулю з томат-пюре на оливковій олії.
6. Закладаємо в киплячий бульйон м'ясо, ковбасні вироби - даємо закипіти.
Потім огірки і цибуля - також чекаємо, коли закипить, зменшуємо вогонь і даємо поваритися близько десяти хвилин. Додаємо лавровий лист, потім оливки, маслини і каперси щоб прогрілися.
7. У тарілку кладемо скибочку лимона, зелень і сметану.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар