Cклад
вершкове масло або маргарин - 200 г,
борошно - 2 склянки,
вода - 1/2-2/3 склянки,
цукор - 1 ч. ложка,
сіль - 1/4 ч. ложки
Приготування
На робочу поверхню просіяти борошно і викласти порізаний на шматочки маргарин або вершкове масло.
Порубати борошно з маслом ножем.
У холодну воду покласти цукор, сіль і розмішати до повного розчинення.
У рубану борошно з маслом влити холодну воду і швидко замісити тісто.
Тісто накрити вологою серветкою або рушником і виставити в холодне місце на 2-3 години (можна залишити в холодильнику на ніч).
Тісто дістаємо з холодильника і розгортаємо 2 рази, кожен раз складаючи тісто в 3-4 шари. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар