Translate

2013/03/12

Суп з беконом в хлібному горщику


Смачний та дуже ароматний супчик з беконом поданий в такому оригінальному вигляді обов’язково сподобається кожному та завоює серця усіх ваших друзів та близьких.

Інгредієнти:

1 Бородінський хліб
200 гр бекону
1 цибулина
120 гр моркви
3 ст. л борошна
500 мл молока
2 курячих кубика
150 гр сиру (Чедер)
3 ч. л кетчупу
сіль
чорний перець

Спосіб приготування:

Подрібнюємо цибулю, моркву та бекон, обсмажуємо усе в глибокій сковорідці. Після того, як усе буде готово, додаємо борошно і смажимо ще 3-4 хвилини.
Тепер додаємо молоко, все перемішуємо, щоб не було грудочок, доводимо до кипіння і варимо усе 15 хвилин на маленькому вогні.
Коли зніматимемо піджарку з вогню, додаємо натертий сир та кетчуп, сіль та чорний перець.
Тепер необхідно підготувати наш хлібець. Для цього відрізаємо один з країв хліба, з другої половинки виймаємо усю м’якоть але залишаємо по декілька міліметрів по краях, щоб наш супчик не розчинив хліб.
Наливаємо суп в хліб, прикрашаємо зеленою цибулькою або зеленню кропу та петрушки.

Пропонуємо вам відвідати наш Розділ Перші страви, щоб дізнатись, як приготувати ще більше рецептів ароматних супчиків.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар