Снікерс - це маленька шоколадка і всіх гостею нею не нагодуєш. А от якщо приготувати торт за мотивами снікерсу - вийде надзвичайно смакота, яка нажаль теж дуже швидко зникне зі столу.
Інградієнти:
білки:7-шт
цукор:400-г
варене згущене молоко:1-банка
вершкове масло:150-г
шоколадний бісквіт (як саме його приготувати можна дійзнатись тут)
смажений арахіс:200-г
шокладна глазур або розтоплений шоколад
цукор:400-г
варене згущене молоко:1-банка
вершкове масло:150-г
шоколадний бісквіт (як саме його приготувати можна дійзнатись тут)
смажений арахіс:200-г
шокладна глазур або розтоплений шоколад
Спосіб приготування:
Білки збити з цукром до стійких піків (цукор додавати не з початку, а десь з середини збивання, додавати поступово. Зробити один корж діаметром 26 см (на папері накреслити коло діаметром 24 см, а корж потім розпливеться до 26 см), а з решти безе можна ще паличок насушити. Згущене молоко збити з маслом кімнатної температури. Випікати при температурі 80-100 градусів 1 - 1,5 год. Головний секрет в приготуванні безе - весь посуд повинен бути сухим - без жодної краплі води. Можна безе готувати ввечері та залишити у вимкненій духовці наніч. Горіхи подрібнити качалкою не дуже дрібно. Спекти бісквіт. Якщо він у вас вийде сухий, то просочіть його цукровим сиропом, або компотом. Бісквіт остудити і розрізати на дві половини вздовж. Змастити поверхню половиною крему, густо посипати горіхами. Накрити коржем-безе, також змастити кремом і посипати горіхами. Зверху покласти бісквітний корж, трохи придавити. Залити шоколадною глазур'ю і посипати горіхами.
Також пропонуємо вам завітати в наш Розділ торти, щоб дізнатись ще більше рецептів казково смачних тортиків та пляцків!
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар