Полуничний тирамису - трайфл
Інгредієнти:
Полуниця - 980 г
Холодне молоко - 1,5 склянки
Суміш для ванільного пуддинга(розчинна) - 100 г
Сир маскарпоне - 225 г
Зварена кава кімнатної температури - 2 чашки
Збиті вершки - 2 склянки
Печиво "Дамські пальчики" - 85 г
Темний шоколад - 170 г
Приготування:
Усю полуницю окрім 1(для прикраси) наріжте. Розведіть суміш для пуддинга в молоко, залиште на 2 хвилини, а після поставте в холодильник на 2 хвилини. У чаші для міксера збийте сир маскарпоне до консистенції крему. Влийте 2 їдалень ложки кави, пуддинг і збиті вершки. Прямо перед тим, як викладати печиво обмокніть кожне в каві. Викладіть 1/3 печиво на дно великої салатниці з плоским дном. Закрийте першим шаром 1/3 полуниці, тертого шоколаду і суміші маскарпоне. Таким чином викладете і інші 2 шари, останнім должнен бути маскарпоне і тертий шоколад. Прикрасьте решті клебникой. Поставте в холодильник мінімум на 4 години, а краще на ніч.
Інгредієнти:
Полуниця - 980 г
Холодне молоко - 1,5 склянки
Суміш для ванільного пуддинга(розчинна) - 100 г
Сир маскарпоне - 225 г
Зварена кава кімнатної температури - 2 чашки
Збиті вершки - 2 склянки
Печиво "Дамські пальчики" - 85 г
Темний шоколад - 170 г
Приготування:
Усю полуницю окрім 1(для прикраси) наріжте. Розведіть суміш для пуддинга в молоко, залиште на 2 хвилини, а після поставте в холодильник на 2 хвилини. У чаші для міксера збийте сир маскарпоне до консистенції крему. Влийте 2 їдалень ложки кави, пуддинг і збиті вершки. Прямо перед тим, як викладати печиво обмокніть кожне в каві. Викладіть 1/3 печиво на дно великої салатниці з плоским дном. Закрийте першим шаром 1/3 полуниці, тертого шоколаду і суміші маскарпоне. Таким чином викладете і інші 2 шари, останнім должнен бути маскарпоне і тертий шоколад. Прикрасьте решті клебникой. Поставте в холодильник мінімум на 4 години, а краще на ніч.
Немає коментарів:
Дописати коментар