Translate

2012/11/12

Курка, тушкована з грибами і сметаною

Курка, тушкована з грибами і сметаною

Інгредієнти:
- 1 курка(1,5 кг)
- 300 г шампіньйонів
- 300 - 400 г сметани
- зелень, сіль, перець, спеції - за смаком

Дуже простий, недорогий, але смачний рецепт курки. По - бажанню, в це блюдо можна ще додати лук або натерту моркву.

Приготування:

1) Курку помити, обсушити і розрізати на шматочки. Викласти їх на розігріту з рослинною олією сковороду і обсмажити з двох сторін до золотистого кольору.
2) Гриби очистити, нарізувати пластинами і додати до курки.
3) Посолити, поперчити і додати спеції за смаком(у мене коріандр і перець чили). Перемішати, накрити кришкою і смажити на невеликому вогні 20 хвилин.
4) Потім додаємо сметану і гасимо до готовності курки, приблизно 20-30 хвилин.
5) Зелень дрібно кришимо і посипаємо курку при поданні.

Немає коментарів:

Дописати коментар