Кролик по-селянськи
1 кролик (порізаний на шматки)
50 гр. вершкового масла
200-250 мл. червоного сухого вина
4 великі цибулини
4 великих помідора
4 лаврові листочки
1-2 зубчики часнику
Так само крупно ріжемо помідори
Розтоплюємо масло в глибокій сковороді з товстим дном
Обсмажуємо кролика до "рум'яності" з обох сторін на сильному вогні
Додаємо цибулю, помідори, часник і лаврове листя.
Кидаємо чебрець. Закриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо, поки кролик
не стане м'яким. Хвилин 50.
У процесі поглядайте і помішуйте.
Соус виходить рідким. Його, за бажання можна згустити борошном.
Немає коментарів:
Дописати коментар