Translate

2012/11/29

Кролик по-селянськи


Кролик по-селянськи

1 кролик (порізаний на шматки)
50 гр. вершкового масла
200-250 мл. червоного сухого вина
4 великі цибулини
4 великих помідора
4 лаврові листочки
1-2 зубчики часнику









Крупно ріжемо цибулю
Так само крупно ріжемо помідори
Розтоплюємо масло в глибокій сковороді з товстим дном
Обсмажуємо кролика до "рум'яності" з обох сторін на сильному вогні
Додаємо цибулю, помідори, часник і лаврове листя.
Наливаємо вино

Кидаємо чебрець. Закриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо, поки кролик
не стане м'яким. Хвилин 50.

У процесі поглядайте і помішуйте.
Соус виходить рідким. Його, за бажання можна згустити борошном.

Немає коментарів:

Дописати коментар