Translate

2012/11/05

Домашній зефір

Домашній зефір

Інгредієнти:

Сироп(малиновий, полуничний)
Будь-хто за вашим смаком. - 200 гр
Цукор - 200 гр
Білки яєчні - 200 гр
Вершки - 200 гр
Желатин - 80 гр
Пудра цукрова

Приготування:

Сироп вилити в каструльку, додати цукор і варити доки суміш не загусне на слабкому вогні.
При цьому увесь час помішуйте, інакше підгорить.
Дістати білки з холодильника і збити.
Желатин розвести згідно інструкції на упаковці.
Коли суміш сиропу і цукру буде густа, знімаємо з вогню і додаємо збиті вершки і желатин. Перемішуємо.
Форму в якій зефір рясно посипатиме цукровою пудрою.Розподілити масу і згори теж посипати пудрою.
Помістити в холодильник на 2-3 години.
Потім виріжте фігурки потрібної форми і насолоджуйтеся!
Смачний домашній зефір готовий.
Смачного!



Немає коментарів:

Дописати коментар