Translate

2012/11/05

Яєчня з помідорами, перцем і спеціями

Яєчня з помідорами, перцем і спеціями

Інгредієнти:

Маслинова олія - 50 мл
Перець чили сорту анахайм(трохи гострий) - 3 шт
Невелика цибулина
Часник - 5 зубчиків
Кмин - 1 чайна ложка
Паприка - 1 столова ложка
Помідори у власному соку - 800 г
Сіль - за смаком
Яйца - 6 шт
Фета - 100 г
Петрушка
Питы
Нагрівайте сковороду з маслиновою олією.
Цибуля, перець і часник дрібно наріжте.
Дрібно нарізану цибулю і перець, помішуючи, готуйте близько 6 хвилин. Додайте нарізаний часник, кмин, паприку і готуйте доки часник, лук і перець не стануть м'якими(ще близько 2 хвилин).
Томати "розламайте" руками і разом з соком додайте в сковороду. Влийте 1/2 склянки води і тушкуйте на повільному вогні до загусання, помішуючи, хвилин 15. Посоліть.
Вбийте яйця, щоб вони рівномірно закрили соус. Закрийте кришкою на хвилин 5, щоб жовтки схопилися. Потім акуратно ложкою від'єднайте білки і змішайте з овочами, щоб не зачепити жовтки.
Посипте фетой. Подавайте з пітами.

Немає коментарів:

Дописати коментар