Крем-суп з шампіньйонів
Інгредієнти:
200 г свіжих шампіньйонів
2 столових ложки вершкового масла
2 столових ложки борошна
склянка води
сіль і перець за смаком
часник
100 мл вершків 20%
також можна обсмажити трохи грінку
Приготування:
1. Добре вимити гриби і відокремити ніжки від капелюшків. ніжки нарізувати крупно і покласти в каструлю, залити водою і поставити варитися, кинувши часточку часнику.
2. капелюшки нарізувати на тонкі часточки і обсмажити на сковорідці, посоливши. добре просмажені капелюшки викласти в каструлю і проварити ще хвилин 10.
3. на сковорідку покласти вершкове масло і борошно і обсмажувати до тих пір, поки маса не стане темніти(головне не перетримати). туди додати приблизно півстакана грибного бульйону з каструлі і перемішувати до тих пір, поки маса не загусне і не залишиться грудочок.
4. у миску викласти масу, що загусла, і проварені гриби. все подрібнити до пюреподібного стану.
5. вилити масу, що вийшла, назад в каструлю, додати зливання і спеції. варити ще хвилин 10.
Інгредієнти:
200 г свіжих шампіньйонів
2 столових ложки вершкового масла
2 столових ложки борошна
склянка води
сіль і перець за смаком
часник
100 мл вершків 20%
також можна обсмажити трохи грінку
Приготування:
1. Добре вимити гриби і відокремити ніжки від капелюшків. ніжки нарізувати крупно і покласти в каструлю, залити водою і поставити варитися, кинувши часточку часнику.
2. капелюшки нарізувати на тонкі часточки і обсмажити на сковорідці, посоливши. добре просмажені капелюшки викласти в каструлю і проварити ще хвилин 10.
3. на сковорідку покласти вершкове масло і борошно і обсмажувати до тих пір, поки маса не стане темніти(головне не перетримати). туди додати приблизно півстакана грибного бульйону з каструлі і перемішувати до тих пір, поки маса не загусне і не залишиться грудочок.
4. у миску викласти масу, що загусла, і проварені гриби. все подрібнити до пюреподібного стану.
5. вилити масу, що вийшла, назад в каструлю, додати зливання і спеції. варити ще хвилин 10.
Немає коментарів:
Дописати коментар