Швидкий рулет з яблучною начинкою
Інгредієнти:
Тісто:
4 яйця
4 ст. л. з гіркою пшеничного борошна
0,5 ч. ложки розпушувача
4 ст. л. цукру
Для начинки:
3-4 кислих зелених яблука
2 ст.л. цукру
1 ч.л. лимонної цедри
Приготування:
1. Яблука очистити від шкірки і насіння. Натерти на терці, віджати від соку, додати цукор і цедру. Терті яблука викласти на деко, застелене папером для випічки і злегка змащений олією, і вирівняти. Згори можна посипати корицею.
2. Відокремити білки від жовтків. Жовтки збити, додати цукор і знову збити хвилини три. Додати борошно, що просіює, і розпушувач. Добре перемішати. Білки збити до м'яких піків і акуратно вмішати в тісто.
3. Рівномірно вистилати тісто поверх яблучної маси, розрівняти. Випікати в прогрітій до 180 градусів в духовці 15-20 хвилин.
4. Деко з готовим бісквітом накрити чистим рушником, перевернути бісквіт на рушник начинкою вгору, зняти папір і відразу ж, за допомогою рушника, загорнути рулетом так, щоб яблучна начинка виявилася усередині. Злегка посипати цукровою пудрою.
Інгредієнти:
Тісто:
4 яйця
4 ст. л. з гіркою пшеничного борошна
0,5 ч. ложки розпушувача
4 ст. л. цукру
Для начинки:
3-4 кислих зелених яблука
2 ст.л. цукру
1 ч.л. лимонної цедри
Приготування:
1. Яблука очистити від шкірки і насіння. Натерти на терці, віджати від соку, додати цукор і цедру. Терті яблука викласти на деко, застелене папером для випічки і злегка змащений олією, і вирівняти. Згори можна посипати корицею.
2. Відокремити білки від жовтків. Жовтки збити, додати цукор і знову збити хвилини три. Додати борошно, що просіює, і розпушувач. Добре перемішати. Білки збити до м'яких піків і акуратно вмішати в тісто.
3. Рівномірно вистилати тісто поверх яблучної маси, розрівняти. Випікати в прогрітій до 180 градусів в духовці 15-20 хвилин.
4. Деко з готовим бісквітом накрити чистим рушником, перевернути бісквіт на рушник начинкою вгору, зняти папір і відразу ж, за допомогою рушника, загорнути рулетом так, щоб яблучна начинка виявилася усередині. Злегка посипати цукровою пудрою.
Немає коментарів:
Дописати коментар