Translate

2012/11/19

Швидкий рулет


Цей рецепт приглянеться тим, хто тільки розпочинає свої перші кроки у кулінарії, а також тим, хто буквально чекає гостей з хвилини на хвинилу, адже приготування цього рулету є досить швидким та легким.

Інгредієнти:

4 яйця
4 столові ложки борошна
4 столові ложки цурку
1 чайна ложка розпушувача

Спосіб приготування:


1. Жовтки відділити від білків.
2. Жовтки збити з цукром в однорідну масу.
3. По трохи додати борошно з розпушувачем.
4. Білки збити з невеликою кількістю цукру і обережно додати до жовтково-борошняної маси.
5. Форму вистелити пергаментом і рівномірно розприділити тісто. Якщо немає пергаменту, то його можна замінити наступним чином: намастити маргарином або маслом і присипати зверху борошном.
6. Пекти, поки не зарум'яниться.
7. Готову основу обережно відділити від форми і звернути у рушничок. Дати вистинути.
8. Начинка може бути різною. Цього разу я перемасти звичайним яблучним повидлом та присипала корицею Смачного!

P.S. Цього разу до тіста я додала цедру з апельсина. Також можна додати і цедру з лимона, головне, щоб інгредієнти не перечили один одному:)

Немає коментарів:

Дописати коментар