Полуничний десерт
Інгредієнти:
Полуниця - 500 г
Цукор - 2 їдалень ложки
Змелене печиво або крекери - 1/2 склянки
Вершкове масло - 2 їдалень ложки
Вершковий сир - 340 г
Сметана - 1/2 склянки
Цукрова пудра - 2/3 склянки
Амаретто - 2 чанйых ложки
Жирні вершки - 1 склянки
М'ята
Приготування:
Полуницю наріжте і присыпьте столовою ложкою цукру. Крихту від печива змішайте з розтопленим вершковим маслом і ложкою цукру. Міксером збийте вершковий сир, влийте сметану, цукрову пудру і амаретто і перемішайте все ретельно. У окремій мисле збийте вершки до стійких піків і введіть їх в сирну масу. Викладіть шарами крихту, вершки і полуницю. Перед вживанням охолодите в холодильнику.
Інгредієнти:
Полуниця - 500 г
Цукор - 2 їдалень ложки
Змелене печиво або крекери - 1/2 склянки
Вершкове масло - 2 їдалень ложки
Вершковий сир - 340 г
Сметана - 1/2 склянки
Цукрова пудра - 2/3 склянки
Амаретто - 2 чанйых ложки
Жирні вершки - 1 склянки
М'ята
Приготування:
Полуницю наріжте і присыпьте столовою ложкою цукру. Крихту від печива змішайте з розтопленим вершковим маслом і ложкою цукру. Міксером збийте вершковий сир, влийте сметану, цукрову пудру і амаретто і перемішайте все ретельно. У окремій мисле збийте вершки до стійких піків і введіть їх в сирну масу. Викладіть шарами крихту, вершки і полуницю. Перед вживанням охолодите в холодильнику.
Немає коментарів:
Дописати коментар