Translate

2012/11/22

Пікантна гостренька закуска з чорносливу


Ця пікантна гостренька закуска з беконом та чорносливом завжди має успіх навіть у найвибаглівиших гостей!

Інградієнти:

Спосіб приготування:

Чорнослив залити теплою водою, дати розбухнути. Сир змішати з крупно порубаними горіхами і часником, пропущеним через давилку.
Солити не треба, сир солоний.
Цією масою начинити чорнослив.
Частину фаршированого чорносливу обернути смужками бекону і поставити в гарячу духовку або під гриль, щоб бекон злегка зарум'янився.
Красиво розкласти закуску на блюдо, залити соусом, приготованим з майонезу, сметани, лимонного соку та цукрового піску. Поставити в холодильник до приходу гостей. Можна залишити в холодильнику на добу, тоді краще просочиться, але буде не так гарно (соус вбереться). Можна залити чорнослив в окремому посуді і поставити на ніч у холодильник, а на другий день, при сервіруванні, викласти красиво на блюдо і трохи полити соусом зверху.

Немає коментарів:

Дописати коментар