Translate

2012/11/06

Торт "Марення любові"

Торт "Марення любові"

Інгредієнти:

Сир 600 г
Вершки(жирні) 200 мл
Цукор 3 ст л(чи за смаком)
Желатин з потреби
Фрукти по сезону і смаку
Сік апельсиновий 50-100 мл

Для бісквіта:
Яйце куряче 4 шт
Борошно 80 г
Цукор 130 г
Вершкове масло 80 г

 
примітка: форму краще брати роз'ємну, щоб зручно було витягувати тортик
Збити яйця з цукром до розчинення цукру, поставити миску в каструлю з окропом і збивати доки суміш не стане густий. Потім зняти миску, продовжувати збивати доки суміш не охолоне.
Влити розтоплену олію, перемішати, додати борошно. Залити у форму. Відправляємо в духовку до готовності. Готовність перевіряємо сірником
Манго(чи банан, грушу або фрукт за смаком) очистити і м'якуш натерти. Потрібну кількість желатину замочити(див. упаковку), а потім ввести в мангове пюре.
Сир збити з цукром, потім ввести в сирну масу збиті вершки і мангове пюре. Викласти пергаментним папером борту форми для запікання і на корж вилити сирну суміш. Поставити в холодильник доки сирна маса не захолоне.
Потрібну кількість підготовленого желатину ввести в апельсиновий сік, змастити сирну поверхню апельсиновим соком і викласти підготовлені фрукти. Фрукти змастити застигаючим апельсиновим соком.
Прибрати торт в холодильник.

Немає коментарів:

Дописати коментар