Translate

2012/11/06

Картопля з шампіньйонами в сметані

Картопля з шампіньйонами в сметані


Інгредієнти:
- картопля
- шампіньйони
- цибуля
- борошно
- маслинова олія
- сіль, перець
- сметана

Приготування:

1. Картоплю очистити, нарізувати тонкими кружечками.

2. Цибулю дрібно нарізувати і перемішати із столовою ложкою борошна! Пояснюю навіщо. По-перше, він буде дуже золотистим і красивим після обжарювання, а по-друге, це надасть потрібну консистенцію готовому блюду. До речі, цей же прийом дуже хороший для приготування різних соусів! Цибулю, відповідно обсмажуємо на маслиновій олії.
3. Гриби теж ріжемо на невеликі шматочки. І теж обсмажуємо. Окремо від цибулі!
4. Отже! Викладаємо картоплю у форму, додаємо гриби, лук, спеції і сметану! Все добре перемішуємо! І запікаємо 40 хвилин при 180 градусах!
Якщо до цього блюда у вас в холодильнику знайдуться солоні помідори, то неймовірне задоволення ми вам просто гарантуємо!

Немає коментарів:

Дописати коментар