Бутерброд-гриль з шампіньйонами і сиром
Інгредієнти:
Цибулина(маленька) - 1 шт
Шампіньйони - 220 г
Часник - 2 зубчики
Чебрець - 1 чайна ложка
Біле вино(чи бульйон) - 1/4 склянки
Сіль, перець - за смаком
Петрушка - 1 столова ложка
Тертий сир - 200 г
Хліб - 4 шматки
Маслинова олія - 1 столова ложка
Вершкове масло - 2 їдалень ложки
Приготування:
Обсмажте на маслиновій олії лук(5-7 хвилин).Додайте часник і чебрець. Через хвилину викладіть гриби і готуйте 10-15 хвилин до золотистого стану. Влийте вино і готуйте доки уся більшість рідини не виправляться.Поперчіть, посоліть.Зніміть з вогню. Всипте тертий сир і перемішайте з гарячими грибами, щоб він розплавився.
Кожен шматок хліба змастіть вершковим маслом з одного боку і обсмажте промасленою стороною. Викладіть грибну начинку на один шматок і закрийте другим шматком хліба обсмаженою стороною вгору. Готуйте на грилі до золотистої кірочки(2-4 хвилини на кожну сторону).
Інгредієнти:
Цибулина(маленька) - 1 шт
Шампіньйони - 220 г
Часник - 2 зубчики
Чебрець - 1 чайна ложка
Біле вино(чи бульйон) - 1/4 склянки
Сіль, перець - за смаком
Петрушка - 1 столова ложка
Тертий сир - 200 г
Хліб - 4 шматки
Маслинова олія - 1 столова ложка
Вершкове масло - 2 їдалень ложки
Приготування:
Обсмажте на маслиновій олії лук(5-7 хвилин).Додайте часник і чебрець. Через хвилину викладіть гриби і готуйте 10-15 хвилин до золотистого стану. Влийте вино і готуйте доки уся більшість рідини не виправляться.Поперчіть, посоліть.Зніміть з вогню. Всипте тертий сир і перемішайте з гарячими грибами, щоб він розплавився.
Кожен шматок хліба змастіть вершковим маслом з одного боку і обсмажте промасленою стороною. Викладіть грибну начинку на один шматок і закрийте другим шматком хліба обсмаженою стороною вгору. Готуйте на грилі до золотистої кірочки(2-4 хвилини на кожну сторону).
Немає коментарів:
Дописати коментар