Міні Лазанія
Інгредієнти:
- Пісний яловичий фарш - 0.5 кг
- Колбаса-0.5кг
- Соус спагетти - 1 склянка
- Знежирений сир Рикотта- 1/2 чашки
- Сіль - 1 / 4 ч. л.
- Перець - 1 / 4 ч.л.
- Тертий сир - 1 / 2 склянки
- Пластини для лазінні - 1 упаковка
Приготування:
Розігріти духовку до 190 градусів. Обсмажити яловичий фарш і італійську ковбасу у великій сковороді на середньому вогні. Розділити м'ясну масу на 4 рівних частини. Одну частину використайте прямо зараз. А три інші заморозьте для подальшого використання. Коли фарш з ковбасою добре підсмажаться влийте соус і перемішайте. Змішайте півтори склянки сиру Рикотта з щіпкою солі і перцю. Викладіть тісто для лазінні у форми і розкладете сир із спеціями. Згори фарш з соусом. Посипте тертим сиром. Накрийте шматочками тесту для лазінні і потім повторите знову шари: сир, фарш, тертий сир. Випікати при температурі 200 градусів в течію від 10-15 хвилин.
Інгредієнти:
- Пісний яловичий фарш - 0.5 кг
- Колбаса-0.5кг
- Соус спагетти - 1 склянка
- Знежирений сир Рикотта- 1/2 чашки
- Сіль - 1 / 4 ч. л.
- Перець - 1 / 4 ч.л.
- Тертий сир - 1 / 2 склянки
- Пластини для лазінні - 1 упаковка
Приготування:
Розігріти духовку до 190 градусів. Обсмажити яловичий фарш і італійську ковбасу у великій сковороді на середньому вогні. Розділити м'ясну масу на 4 рівних частини. Одну частину використайте прямо зараз. А три інші заморозьте для подальшого використання. Коли фарш з ковбасою добре підсмажаться влийте соус і перемішайте. Змішайте півтори склянки сиру Рикотта з щіпкою солі і перцю. Викладіть тісто для лазінні у форми і розкладете сир із спеціями. Згори фарш з соусом. Посипте тертим сиром. Накрийте шматочками тесту для лазінні і потім повторите знову шари: сир, фарш, тертий сир. Випікати при температурі 200 градусів в течію від 10-15 хвилин.
Немає коментарів:
Дописати коментар